Kajsa xD

Mina tips på en mysig fredag
Heej på er alla ^~^
Idag är det då fredag. Fridag som jag brukar säga XD
Och vad finns det inte bättre att sätta sig framför en tv spela tv spel eller se på en film med sin familj eller den man är tillsammans med. Tar det lite chill äta kanske äta lite chips och dricka cola... Jag död för lite cola just nu. Nej.... Nej....
I allafall jag har några film tips som passar bra för hela familjen. Jag kommer att göra dom fyra bäst vi börjar med nummer 4 och ner till den bästa. Låter det som en bra ide?? Jaa ni kan ju inte svara så nu kör vi igång med detta ^~^
Nummer 4 Mrs. Doubtfire.
Jag älskar Robin Wiliams (R.I.P) och jag älsar Mrs. Doubfire. Den vissar vilket geni han var som skådis och komiker.
Denna film handlar om den arbets lösa skådisen Daniel Hillard som inte kan hålla sitt jobba specielt läge någ för att få ricktiga pengar för det. Han skiljer sjig senar från sin fru och han får inte träffa sina barn tillräckligt mycket som han tycker att ha behöver. Hans fru  Miranda Hillard som spelas av Sally Field söker efter en barn vakt för deras två barn. Daniel ser sin changs att få vara med sina barn och klär ut sig till Mrs. Euphegenia Doubtfire.
Denna filmen kan man lätt skratta åt och jag tycker att den är så mysig att kolla på. Ge filem en changs om du inte har sätt den.
Nummer 3 Hook.
Denna filmen är han också med i..... Jag sa att han var bra okej.
Idenna handlar det om Peter Pan som har nu blivit vuxen. JA JAG VET!!! Men problemet är att han inte kommer ihåg det. Men hans barn blir kinappade av Kapiten Hook som spelas av Dustin Hoffman. Peter måste då komma ihåg vem han är och vem han har varit för att kunna rädda sig själv och sina barn. 
Filmen är otroligt bra när det kommer till att komma ihåg sin barndom. 
 Nummer 2 Frankenweenie
Detta kommer som en chook eller inte men jag är förälskad i Tim Burtons filme och hans värck. Och Frankenweenie är inget undan tag. 
Unga Victor genomför ett experiment för att få sin älskade hund Sparky tillbaka till livet, bara för att möta oavsiktliga, ibland monstruösa, konsekvenser.
Filem är så fantaskigt bra och jag fattar inte hur folk inte gråter till denna.
Den ser kanske läskig ut men det är den inte. Och den är i svart vitt vilket sätter stämningen i filmen.
 Nummer 1 Alice i Underlandet.
Alice i Under landet. En fantaskigt bra film. Men saken är den att jag inte pratar om den Teknade Disney utan jag pratar om Tim Burtons verstion av den. En fantskigt bra film och man ser den på ett nytt. Och en av mina favo skådisar är med Johnny Depp. Han är med i många filmer som Tim har gjort och han gör dom något otroligt bra också.
 Nitton-åriga Alice återvänder till den magiska världen från sin barndom äventyr, där hon återförenas med sina gamla vänner och lär sig av hennes sanna öde: att avsluta röda drottningen skräckvälde .
Dessa filmer är något otroligt bra för familjen. Jag har så många fler filmer som man kan se. Visst Alice i Underlandet är en fantaskigt. Men min favorit av alla filmer är SUPPER NUMMER 1 NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS sorry för min stavning.
Se den om ni inte tycker några av dessa är bra. 
Det var allt för mig och nu skall jag gå och se en film eller två. Ta mig till UNDERLANDET ALICE.
SES XD